Information inför Poker-SM! | Svenska PokerförbundetPoker-SM 2022 i Bratislava närmar sig med stormsteg, 15-21 augusti är det dags!
Har du inte betalat medlemsavgiften till förbundet redan, är det dags nu! Medlemskap i Svenska Pokerförbundet krävs för att få spela SM-eventen.
Genom att bli medlem nu, behöver du inte köa nere i Bratislava, bara att visa upp det digitala medlemskortet, smidigt va?
Ytterligare argument för att bli medlem i tid:
Vi kommer ha flera transferbussar per dag från flygplatsen i Wien måndag – onsdag, gratis för våra medlemmar! Även återresa så klart!
Gratis buffé varje dag på casinot + 2 öl/vin varje dag (läsk och vatten obegränsat). Kostar 15 eur/dag för icke-medlemmar.

Du kan naturligtvis bli medlem under SM också, men viktigt att veta då är att det kan bli köer vid registreringen samt att VI INTE TAR KONTANTER!
Allt sköts via vår hemsida och appen Cardskipper. Det finns fler betalningsalternativ, bla kort och swish.
Du blir enkelt medlem på www.svenskapokerforbundet.se/bli-medlem/

Nu finns en ny app där du kan se spelschema, information om Poker-SM mm, Ventla heter den och finns där appar finns. Accesskoden är ”pokersm”.
Spelschemat finns även på www.pokersm.com.

Vi ses väl?

PS Är du osäker på om du betalt årets medlemsavgift? Dra iväg ett mail till medlem@svenskapokerforbundet.se och fråga. Andra frågor går också bra!

Author: wpadmin

Leave a Reply

Your email address will not be published.